Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mecanex S.A.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompe centrifuge, verticale, multietajate MEX-MV253
Brand
MEX-MV253
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pompele MEX-MV253 sunt destinate vehicularii apei curate, apei usor impurificate cu suspensii solide pana la max. 300 mg/l (in cazul apie cu suspensii abrazive pana la max. 150 mg/l) sau a altor lichide necorozive.

Q=50-100 m3/h si H = 10-160m

-Pompele MEC-MV sunt destinate vehicularii apei curate, apei usor impurificate cu suspensii solide pana la max. 300 mg/l (in cayul apie cu suspensii abrazive pana la max. 150 mg/l) sau a altor lichide necorozive.
-Temperatura lichidelor este de maxim 550C si pH-ul cuprins intre 6 si 9.
-Pompele MEC-MV sunt destinate functionarii in sistemele de irigatii si desecari, in alimentarea cu apa a localitatilor, a complexelor industriale , in circuitele de racire ale centralelor termice, etc.
-Utilizarea acestor pompe in instalatii, permite pomparea lichidelor de la nivelele inferioare, fara ca pompa sa necesite amorsare.

Se face conform exemplului urmator MEC-MV-253 x 3 / Ø325 x 3038
-Tip pompa ;
-Diametrul stutului de refulare ;
-Numarul de etaje: (minim 1 - maxim 4);
-Diametrul efectiv al rotorului ;
-Lungimea pompei - conform acordului dintre furnizor si beneficiar;

-Aceste pompe sunt formate din subansamble demontabile pentru usurarea transportului si a montajului in statiile de pompare, avand in vedere gabaritele si greutatile relativ mari.
-Subanasamblul hidraulic ( subanasamblul de pompare) este confectionat din fonta, rotorul este in constructie inchisa, arborele este ghidat in lagare de alunecare iar ungerea cuzinetilor se face cu lichidul vehiculat.
-Functie de lungimea de livrare, subansamblul de pompare poate fi cuplat direct la suportul de refulare al pompei sau prin elemente inermediare de sustinere (tronsoane) si transmisie (arbori intermediari).
-Arborii intermediari sunt ghidati radial de lagare intermediare, cuplarea lor fiind realizata prin cuplaje fixe tip manson filetat, demontabile.
-Corpul de refulare prin intermediul caruia electropompa se sprijina pe plamseu si se conecteaza in instalatie, incorporeaza lagarul axial - radial al pompei si sistemul de etansare al arborelui la iesirea din pompa.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura